Tuesday, September 21, 2010

bestie :))


Haluuuuuuuuuuuuuuu :)) Lame tak tak updatedkan? eh yeke? HAHA padahal bru bpe hr kan. haha. So today class aku late skit. Around 2.30 camtu. Bt td aku gerak dr rumah around 11. Eh..eh..eh..! Before 11 la! Dlm 10.30 camtu, HAHA. Then tunggu minah sorang ni kt lrt Wangsa Maju. Lame gile ok aku tunggu! haiya! Nak tahu pkul brape minah tu smpai?? Pkul 11 lbih cmtu bru sampai. Ntah brape belas train da lalu lalang dpn aku ni. haha ngek btl ! Hehe. Bile die smpai je mcm biasela die bg muke comel die kt aku. haha. Haih Nna oh Nna.. :) Die da smpai ktorang pn naikla lrt to KLCC. Saje nk singgah sbb aku nk gi Chamelon jap. Then smpai kt sane tak jumpe plak ape yg aku carik. Haih sabo jela. Da tibe wktu lunch aku and Nna serbula foodcourt die yg kt ats tu. For surela ramai manusia sbb wktu luch kan. hehe. So we decide nak mkn nasi goreng sweet & sour fish sbg menu tgh hari td. hehe. Sedap weh!!

Nasi Goreng Masa Depan !
tada....haha

Hehehe yummy! Memang kenyangla an ble da bedal bnde ni. hehe. Hati pn senang :) Tapikan aku nk bagi name "Nasi Goreng Masa Depan" la sbb time makan nasi ni ktorang borak pasal mase dean. Hahaha. Tak blh blah ok , HAHA. Time ni ktorang borak ape plan ktorang after ni. Macam aku insyaallah ade rezeki aku nk sambung wt degree. Insyaallah :) Pastu aku tibe2 teringat si Musuk aku bgtaw aku hari tu nak bertunang ble umur aku da 23 tahun nanti. Memang terkejut aku dengar. HAHA. Sebab that time aku blaja lg ok! Si dia ckp bertunang smbil blajala. Hahaha. Gila! hahaha. Tapi if btl camne? Ha....habisla. hahaha. Padan muke aku! hehe. Tak pe. Ade jodoh insyaallah :) hehe.


Eh taknakla cite abt that. Malu ok ^_^ Lepas makan kitorang ronda2la. As usual kt KLCC kedai die mmg boring. Tak mcm Pavilion, BEST! Apetah lg OU, SUPER BEST! hehehe. Kankankan?? Sape yg gile shoping
and berjalan mesti taw punye :) Ble da bosan round dlm KLCC ktorang saje gi taman die plak. Almaklumla masing2 tht time bwk baby masing2. hehe. Haaa BABYYYY??? Kau da gile?? Bukan anakla! hahaha. CAMERA ok ! hehehe. So ape lg sajela plih port best skit and sje shoot , hehe. Itu mmg hoby! hehe. If tak suke camera takkanla ktorang amik course Multimedia kan. Memang kne gile camerala. hehe. Aku snap pic Nna and die snap pic aku. Ha baguslakan? hahaha. Well ni hasil2 keje kami. Padahal xdela cantik mane pun. hehe. Saje je hobby :)














1 comment:

  1. yeaaaahhh shopping di sanaa mmmgg heaveeennnn!
    KLCC mmg biasa biasa jee,saja nk attrct tourists.hehe.

    ReplyDelete