Friday, September 10, 2010

Yay..Esok raya ! ^_^



Haihaihai kalian semua. Mesti semua tgh excited for esok, kankankan? hehe. Me too. Excited terlebih ni. Kalah budak-budak. HAHA. Bukan pe aku da lame xjumpe kakak dan adik tersayang. Sumpah rindu giler vavun kt korang! Tu pn kalau korang follow blog akula kan. Meh aku inform name korang meh. I miss u so damn much miss Syafiqah and miss Atiqah ! Da sebulan xjumpe korang. Sebulan puasa sebulanla aku tak nampak batang hidung korang. Xtawla sape yg sebok bebeno. Korang ke aku?? haha.



Ok fine esok raya weh!!!! Giler xpcayela. Eh btl ke esok raye?? haha. Da dengar takbir td blh lg aku tanye raye or tak esok. Mmg nak penampa' la kan. haha. Ha now mmg aku tengah bersenang lenang. Almaklumla baju sume da siap packing. Baju CHECK ! jeans skinny CHECK ! shawls CHECK ! wedges CHECK ! sliper CHECK ! inners CHECK ! accesories yg bertimbun DOUBLE CHECK ! yg dlm2 takkanla aku nak bgtaw korang kan. HAHA kang tertinggal menangis aku. Ha tak lupe handbeg baru pun EXTRA DOUBLE CHECK ! hahaha. Ala biala aku nk ckp ape pun ni kan blog aku. haha. Ha now tunggu raya jela. Esok pagi lupekan jela niat korang nk berdietla hapela. Lupekan! kalau tak rugila korang org duk melantak mcm2 korang duk melongo je. Ish rugi..rugi.. So ktepikan istilah diet tu bt mkn je ape yg korang nak. TAPI...jgn overdos ok! Kang org duk syok berjln raye korang duk umah menahan sakit. Ha xbestla camtu kan. Nak mkn tu blh tp jgnla over sgt. Kalau da taw bdn tu kecik cenonet ingat2la skit mkn tu. Jgn main sumbat je dlm perut tu even korang da taw perut tu besau mane je. Ingat ye kwn-kwn. hehe. Time raye jela dpt menikmati mkn yg meriah cmni. Ye tak? hehe.


Btw nnt aku xdpt nak mengonlinekan diri sbb bercuti raya di kampung. Hello! Aku pn nak blk kmpg ok. Korang ingat korang je blh blk kmpg? Haha. So mgkin dlm a few days ni aku xonline so xdptla korang follow aku. Tapi jgn smpai xfollow langsung. haha. Lpas blk dr kmpg for sure byk cite best and gmba2 terbaru aku nk share dgn korang. Terutama kepada yg stie follow blog aku ni. Mestila aku nk bg yg terbaik utk korang even xdpt bg duit raya. Betul tak?? hehe. Ha yg memandu tu beringat-ingatla ye. Yg xmemandu tu pn slalu ingatkan si pemandu supaya slalu berhati-hati di jln raya. Aku pn camtu gak. Sok aku ckp byk kali kt papa aku k. hehe. Bak kate iklan kt tb, " Berhati-hatilah di jalan raya , ingatla org yg tersayang. " . :)


Akhir kata dari aku utk korang sume. Selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin. Andai aku tersalah kata harap di maafkan. Takecare ok teman-teman. Assalamualaikum. Bye ! ^_^V

No comments:

Post a Comment