Tuesday, October 12, 2010

Event...

Ok memandangkan color tema event U aku ni kaler hitam , merah & putih aku pn gunela font color merah :) hehe. Well sory ok da lame xupdated. Bukan ape biasela sbok itu ini. Ceh mcmla sbok sgt kan? hahaha. Bt mmg sbok pn. Semalam tak payah ckpla mmg balik2 je aku da penat. First time tdo awl plak tu. Ble BEBEH i call mlm2 nak gayut aku da dibuat mimpi da. Jwb call pn mamai je. Haih sian BEBEH aku.

To my BEBEH , sory ye syg smalam i ngantuk sgt. Mlm ni pun xtawla i tlelap lg ke tak. haha. Miss u la bebeh! :)


Semalam ok lg takla pressure sgt even kne
perform dance utk class mandarin. Well class aku dpt no 2 je. haha okla tu kan. Class mandarin aku xla rmai walhal dlm kelas nmpk mcm rmai. Tp act tak , HAHA! The other class yg mcm rmai BANGAT ! Bsides performance dorg not bad la. haha ckp mcm org jeles. *tetibe


Hari ni tugas aku memang mencabar kesabaran dan keimanan btl. Haih berapi je aku ble ingat balik. Da bri lynn baik pn xpsl2 kne serbu. Mmg c*&%^$ btl ! Ni yg aku mrh ni. ha. Time tu aku tgh sbok uruskan bdk2 yg nak perform. Hebohla pegi carik group ni pastu group lg 1 then group lain spaye dorg ni xbsepah. Bar
u je melepaskan lelah kepenatan kt tpi tu dtg sorg participant ni kt aku. Dgn muke die yg mcm l*&%$#t(sbb group die kne cat muke sbelah) tu dtg kt aku then trus direct sound aku sbb dorg perform lmbt. Hamboi! Berani btl nk sound aku time2 camtu. Act first mmg aku cool sbb aku pk tugas aku tu mmg perlukan ksbrn. Tp ble die stat ckp mcm tu mmg aku pns. Die blh mrh2 aku sbb amik mse dorg bykla , sbb janji melayu mmg mcm ni la and mcm2la. Ewah..ewah..ewah..sedap je mulut ko bcakap eh jantan? Ko ingt bnde tu sume aku yg incharge ke? Sedap je nk mrh org walhal die participant je kot. Kemain plak nk sound2. Lpas tu blh die ckp kat aku cmni. Kau ingat kitorang suke ke pkai cat2 kt muke ni cmni. Rimas taw tak ! Mmg aku bengangla kan. Group die yg nk pkai cat bodoh tu mcm tu nk mrh aku buat ape? Aku bkn ade kne mngene dgn cat bodoh tu pn. Ikutkan hati aku nk je ckp , Kau ingat aku suke sgt nak arrangekan group korang ni? Ikutkan hati aku bia je korang ni bsepah mcm ank ayam ! Tapi sbb aku pk tugas aku and aku da di amanahkan tugas tu so aku maniskan je muke even aku kne sound dpan group dorg. Da puas sound aku blh die tnye aku cam tak muke die. Die kate if tak cam bagusla then die blah. Mmg mampus ah aku tak cam kan? Mmg aku cam ah! ( Mrh btl nih! HAHA) Then mse nk pggl dorg perform tu mmg ade kelam kabut skit. Pastu aku bengangla aku pn suh crew2 yg lain pggl group td tu suh perform tht time. 1 of the gurls ckp yg dorg xckup org. Xckup org la plak kan? td mcm sakai sgt nak perform sgt. Sakai malaun ke? mcm org xpnah perform sbok sgt nk perform cpt. Group lain xkecoh pn. Sumpah aku xphm. Aku bengang aku gi kt dorg and ckp , Ha tadi korang nk perform sgtkan? Ha skang org da panggil ha pegila perform. haha. Time tu jugak minah tu buat muke l&^%$#t die kt aku. Smpai time dorg nk perform. Tunjuk muke busuk kt aku. Ingt aku nk lyn? pegi mampus. Aku buat tugas aku. Ko nak crik psl mmg aku aim muke ko. Smpai dorang perform aku aim muke minah and mamat ni. Terutama si mmt ni. Td bkn main tunjuk hero kt aku tp ble perform tunduk je mcm muke kau hensem sgt ! Aku ingt kau hebat sgtla. Penyanyi utame ke aku tabik gakla nak tnjuk hero dpan aku. Ni nyanyi kt blkg. Dahla pendek. Mmg aku aim muke kau kt U wahai mmt. Aku pn da report kt ketua event aku and die akn carik bdk tu and nk bdk tu bersemuka dgn die sndri. Ha mmg kau kenela kan ! Padan muka. :p

Tapi nsb baik event tu brjln dgn lncr. B
sds dpt pujian dr lecturers2 and ktorang mmg hapy. Btw thanks to all Cultural Carnival crews sbb try bg yg sehabis baik utk makesure event ni success. Korang mmg sporting gile and mmg best. Yg penting sume GILE CAMERA ! hahaha. And thnks to lecturers yg tlibat spcly Miss Jan :) Next sem akn ade lg , insyaallah :)






btw act ade lg yg 2nd day punye bt aku upload later eh? penat dah nite :)

3 comments:

  1. I'm sorry on behalf of my group members. You shouldn't take it hard ok. Sorry again. :(

    ReplyDelete
  2. xde sory sory, ckp ngan org yg sound tu jupe ngan aku. aku betulkan balek ape dia ckp tuh.

    ReplyDelete
  3. wowo rilek bro. aku pn x taw spe yg dmksdkn.
    ak mntk maaf bg phak dia sbb team cat muka tu team aku.
    sori bro. aku xda niat jahat pn. sori skli lg.

    ReplyDelete