Friday, October 15, 2010

MC "terjun"

MC "terjun" ? hahaha. Ha mmg ! Hari kamis hari tu aku dtg campus dgn semangat nak masuk class sbb da sbok dgn event smpai xmsuk class. haha bunyi mcm sebok benau ! haha. So pg tu aku dtg dgn muke leganye sbb xprlu buat itu ini da. I mean khulu khilir mcm time event tu. hehe. Then tbe2 aku dipanggil ke tingkat 20 utk jumpe dgn lecturer aku. Dlm hati ala maybe sbb nk tlg angkat hadiah kot. Tp ble smpai je tbe2 kne jd MC utk event kt Bestari Hall. hahaha nak jatuh dah jntg aku ni ha. Ye la mane taknye ko dtg campus dgn semangat nk dtg class bt then kne jd MC mengejut. Dah mcm bidan terjun! Thts y title kt ats MC "terjun". HAHA! Tp tu 1 of the opportunity utk aku sbb tht ws my 1st time jd MC ok ! ha gile gabra ! So i grab the chance la kan. hehe. Ape slhnye try apetah lg aku minat bidang tu so sbg my 1st step aku pn tryla. That day aku dipasangkan dgn Lina. Membe aku yg sgtla comel mcm bdk kecik. hehe. So mcm biase for the 1st time suara gabra aku mmg xdpt nk coverla kan. hahaha klaka ! Nasibla tht time xrmai lg org. hehe. Nasib baik xlame. hahaha. Speaking bhai ! mau tak belit lidah kaw potpetpotpet kt dpn tu? hahaha. Takpe2 chill je, hehe. For today pn aku jd MC gak bt da dbritahu oleh senior MC aku , Min , yg aku jd MC dgn Nna hr ni kt lobby Unikl pulak. Ha amki kaw lagi ramai kt situ. Padan muka ! hahaha. Tp lek ahh tak lame gak. hahaha. Btw thanks to Miss Jan sbb bri kepercayaan kt aku and member aku utk jd MC even MC mengejut. haha bt we all enjoy. Best ! Insyallah if dpt peluang nnt aku cube lg. hehe. Hmm tu je la aku nk cite hr ni. Esok aku ade shooting. Bukan aku yg berlakunla. Tp aku sbg DIRECTOR ok ! hahaha. hebatkan? hehe tu sume sbb final project aku for this sem for subject Digital Audia & Video. Act we all can choose sme ade nk buat music video or short movies or iklan. Bt mygroup choose for the music video. I think it more fun and interesting maybe. haha. Tak pe lek je. hehe. Ape2 pun esok aku sure cite kt korang. Photoshoot bersama " Artis " pasti ade kan. haha. Nantikan ok ! bye :)


Btw ni pic hari khamis. Pic hari ni ade kt sir so tak mintak lg. hehe :)






No comments:

Post a Comment