Tuesday, June 14, 2011

Saya gila ini....!

Heyheyheyheyluuuuuuuuuuuuuuu. Eh eh eh assalamualaikum :) hehe baik tak baik tak? ^^, hehe. Ape kabar kalian?? I kt sini sihat sejahtera lagi walafiat. haha boleh? ;) Sory lame xupdate belog ni. Bukan ape bz dgn class short sem. Alhamdulillah hari ni i xde class. Bukan takde tapi dah habis da pun class for subject IBO ni. haaaaaaaa tertanye2 ke IBO tu menatang hape?? hehe IBO tu stands for INTRODUCTION TO BUSINESS ORGANISATION. Tersesat plak business dlm course i ni ha. hehe. Well kinda enjoy that class sbb our lecturer Miss Bazilah was nice and sooooooooo comel tahu! :)) Class die pn da habis but still ade keje. I and myclassmate kne study case and sgale report bagai akan disubmit diz friday! Ok malam kang i buat teheeeeeeee ;))

Well act bukan nk cite abt ni punggg haha. I nak share je dgn korang ape yg buat i gila sbenaunye! haha bukan gila yg "itu" lah! Ini gila lain okehhh! hehe. 1stly i nk ckp abt ring. Ala ring yg besau2 tu! hehe seriously i mmg gile benda alah tu. Mane i pegi ring xkn tinggal. Pegi class pn i pkai sbb time gi class i jarang pkai rantai and gelang. So ringla yg akn i pkai hehe. Tiap kali pegi curve benda alah tu la yg i akn beli. Xcaye u blh tnye bf i. hahaha tp mmg i suke sgt ring besa2 ni. Sebab ape taw..sebab if u all tak suke pakai gelang or jenis yg xsuke pkai heavy accesories pkai ring je pun da ckup. Nampak sweet and nice :)



2nd about rantai labuh plak. Benda alah ni pun i suke gila! Bile kluar je for sure i pkai. Tak pernah tak pakai! Benda alah ni mmg wajib pkai bile nk klua. Sbb ape yg kita pkai akn lebih menarik if kte pkai rantai. Xkirela besa ke kecik it will look nice with ur outfit. To those yg xsuke besa2 pkai yg kecik2 pn ok dah. Nampak sweet je. Bg yang tak suke pkai ring or gelang pkai rantai pun da ckup as long pakai sebab if x nnt nmpk plain je. :)



3rd about bangle. Benda alah ni i gila jugak tp i jrg pakai sbb i ni jenis lasak skit so bile rase nak pakai i pakai. hehehe slalunye kalau ade majlisla i pakai. Ble klua pn jarang and ble gi class lagilah jrg sbb nk menulis mcm leceh. hehe so dlm erti kata lain bile rase nk pakai i pakai and if tak xla. hehe sory ngade sikit :p Dulu i mmg suke pkai bangle. Suke sgt! Jumpa yg cute je mesti beli. haha but now jrg sbb baru tahu diri ini lasak HAHAHA. Mcm sista i suke sgt pakai gelang but jrg pkai ring. haha i plak jarang pkai gelang and suke sgt pakai ring! hehe terbalik suda! :D Mmg camtukan..ade yg suke ade yg tak..ade yg suke tp jrg pakai haaaa aku lah tu! hahaha If korang jenis yg xsuke berantai and ber-ring pn if pkai gelang pn ok je taw. Look sweet. I know girls out there nowdays suke kan pakai rantaila,cincin besau2la,gelang mcm2 kalerla..kannn!



Ok yg keempat is yg WAJIB dipakai! Haaaaa ape lg shawl la! hehehe. Yang ni bkn i stakat gile. Tapi da blh bkk kdai tudung kt umah ni. Hahaha. Pic yg i nk tunjuk kt uolls ni baru skit. Ade lg selambak dlm almari! Haiya yg ni i xleh control beli same mcm ring jugak. Asyik nk beli. Semalam baru siap lagi 1 shawl satin i. Now fanatik dgn shawl satin plak hahaha. Mcm2! Sanggup beli kain satin and anta jahit tepi taw!! haha gila punya pasal hehe. Well as usual uolls pun tahu i mmg suke kaler striking. Payah nak tgk i pkai kaler soft. haha. Xpe itu based on taste masing2kan :)



Last but not list is BB COVER!!!!!!!!!!!!!! Hahaha ok over! hehe. Like seriously benda alah ni pun i cant stop buying it! Oh my dunno why! haha if i saw it at uptown i just buy it! hahaha benda alah ni mcm wajib dituka2 tahu! hehehe dahla i pantang jumpe cover bb yg comel2 with price yg blh masuk akal for sure i terus beli! Majoriti i beli kt uptown danau kota. Paling murah dgn harge RM5 sahaja ok! Cume yg bunny tu je i beli kt tmpt lain sbb xjmpe lg kt uptown. Even harge die RM18 i dont care! Sbb sgt comel with that ekor bulu2 hehe. So nampak tak? nampak tak i gilakannya??? HAHA


Haaaaaa cite about SAYA GILA INI.....! da habis. Nanti if ade cite abt SAYA MEROYAN INI....! i update blog ye. Hahaha xoxo

12 comments:

  1. Comel comel nye cincin and rantai tu :) I ade yang OWL tu . Cute kan ? hehe.

    ReplyDelete
  2. ella..shuka la tgok koleksi ella tu.
    shomel je ring tuh..
    byk2knla collect agy yee..


    : IN LOVE WITH

    ReplyDelete
  3. suke jugak! slalunye bli ring kat mne?

    ReplyDelete
  4. areen : hehe yay! <3

    balqis : slalu beli kat The Curve :)

    ReplyDelete
  5. wow!!! sker sgt2 collection u.. smua chantek2..=)

    ReplyDelete
  6. linda ada cover rabbit yang macam kaler hijau tu, tapi telinga dia lagi panjang dan warna pink :)
    i love it !

    ReplyDelete
  7. bluewendy : hehe thx! :))

    lynda : hehe i pn baru beli lg 1 cover bb rabbit wane pink gak. tlinge pn pnjg skit :)

    ReplyDelete
  8. sis ella , eyka cri gmba dekat google , then nmpak gmba cincin and rantai2 sis ella . boleh kn nak post dekat blog eyka ?

    ReplyDelete