Friday, August 19, 2011

F.U.C.K aka Friend U Can Keep lah!



Heyhoooo semua! Lame kan i xupdate blog? hehe sory kinda bz lately with class. Then since fasting ni balik je mmg membutelah cite die kan. Entah ape yg penat pun xtahu ler. Penat puase gamoknye. hehe. Btw mesti u guys ingat i ckp benda xbaik kan based on title kt ats. hahaha helloooooooo mmg tak lah kan! hehe. Jgn silap bace ok cetengok ade aka disitu hehe :)

Well saje nak share dgn uolls ape dah jadi dgn i n mybestie since fasting ni. Semangat raya lain mcm. Hahaha. Pejam celik pejam celik kite da nk dkt raya kan. Haaaaaaaa lagilah tak sabar die lain mcm! Fuhhhhh! Sabar..sabar..*sambil urut dade

Bile kat campus moment paling best bile lepak dgn kwn2. Am i rite??????? Gile tak best?! Sumpah best! haha tipulah kalau ade yg kate xbest. Well time study ni lah time kte rpt sgt dgn kwn2. I mean wt assignment last min same2 pastu sure ade ass yg kne wt project by group kan. haaaaaaa that timelah kte merapatkan lagi silaturahim. Ehem..ehem.. hehe

Tapi xsume kwn2 kite yg sekepala. Kankankan? just a few of them je yg mmg kamceng ahh. Ade gak yg mcm haremmm je blur semacam. haha. Tapi xpe sbb tu lah asam garam kehidupan as a student :)


Ha diz one is Nna. Same age dgn i tp lg tall dr i HAHA. Ok fine die cutting model i cutting kanak2 ribena :p Act ktorang ni same school mse form4. Then die masuk skolah teknik n i plak pindah skolah. So xdelah kenal sgt. Then since same2 msuk UniKL terus jadi rpt. Mmg otak same2 gilelah cite die. Pntg jumpe ape pun tak boleh haha. Ade je bnde nak ckp. Kalau xckp same2 tido. Haha i blaja kuat tdo dr nna sbb die permaisuri tido. hehe


Ni classmates i. Act ade ramai lagi tp yg ni je sempat tarik hehe. Time ni bru je habis class Fundamental of Network. Saje je tarik dorg ajak bgamba same2. hehe. Well semangat bgamba la katekan haha. Ni sume pun bukan betul ni. Gile2 gak ni. Xsah kalau xgelak sehari. Bile rmai2 bkumpul gelak pun da mcm hape je. Ape pun tak boleh hehe.


Haaa yg ni pulak dlm proses mencomelkan diri. So agak2 berjaya tak?? hahahaha! Act blaja pose utk raya. haha xlah ni saje2 je. Bila mood raya dah menguasai diri apepun tak bolehkannnnnnn hehe. Well even dah mcm terlambat sikit i tetap nk wish uolls Selamat Berpuasa! Puasa jgn tak puasa taw! :)