Saturday, October 1, 2011

UniKL's Photo Shoot Project

Assalamualaikum..malam ni bosankan? hehe well seriously bosan mlm ni. Now tgh mencari idea di depan pc sambil menghirup nescafe mocha panas and sambil tu mate tertinjau2 bb di sebelah HAHA. Boleh? hehe. Petang tadi lecturer i baru emailkan gambar yg photoshoot semalam. What i can say abt that pic? Ade yg wow i like! and selebihnya nak gelak kuat2 sebab muke i nmpk mcm bukan i. hahahaha klaka je. At first mmglah neveskan. Tipulah tak khennnnnnnnnnnnn hehe. So memandangkan malam ni kebosanan tahap melampau bttr i update blog kan hehe. Ok nnt i tunjuk uolls gamba ktorang shoot hari tu. Ade byk but yg mane sesuai jela k yg i bg hehehe.

Before that meh i cite sikit photoshoot tu utk ape act. Photoshoot tu under UniKL punye project yg diberi name UniKL's Photo Shoot Project. We all dipilih oleh our lecturer utk join photoshoot ni. So ade 6 students yg dipilih. Alhamdulillah i'm one the them hehe. So photoshoot tu utk promoting unikl. Its for unikl future marketing or promotional materials. So if u guys nampak myface ke ape ke nnt kat mane2 or kat brochure ke ape tlglah jgn gelak ok. hahaha sebab i pn nak gelak tgk muke sendiri. hehe. Photoshoot tu dibuat kat Studio Unikl at level 16 and the photographer is our the photographer lecturer Mr. Amad. Yang pilih ktorang our best english lecturer Miss Jan. And yg handle ktorang is Mr. Halmie. Thanks a lot! :D

Hehe act ktorang sume xpuas taw. Kalau diberi peluang lagi for sure ktorang akn join lagi hehe ^.^


daphne , thev , nna , lee , me , bella






this one is candid hahaha mmg klaka! entah ape yg ktorang ckp time ni



hye! i'm cikgu ella! hahaha ok muke ni skema sgt -.-


Act ade byk lagi pic but i'm not which one yg dorang pilih utk project ni. Nanti if da klua i will show to uolls okay! hehe well act it was really fun sbb ade student yg ktorang xkenal but mse photoshoot tu terus kenal. Namepun konsep 1 Malaysia kan hehe. So i and all of them really enjoy doing it. Thanks UniKL ! :D

No comments:

Post a Comment