Wednesday, August 1, 2012

Sesuatu yang tersimpan.

#np Tercipta Untukku by Ungu feat Rossa

Okay. Ni kali pertama sy update blog since last year. Oh my last year okay? Berhabuk bersawang bagai blog ni. Sory lama menghilang :) Btw bukan sengaja tp atas sebab2 tertentu sy menyepi seketika. Hurm..kaku pulak jari jemari ni nak menaip hee..

Act,malam2 camni tetiba rasa nk update something. To someone yg tersangat special. Time camni die dah hanyut dibuai mimpi and sy plak xblh nk tido. Mate sgt mengada malam ni. hehe.

Dia. Siapa dia? Biarlah rahsia. hehe. If nak cerita dr awal smpai besok pun takkan habis. So biarlah kisah perkenalan tu kami berdua je yg tahu. Termasuk DIA. Bersyukur pada DIA sbb mengurniakan seorang lelaki yg sgt istimewa dlm hidup sy. Sgt istimewa sampai xboleh nak diluahkan dgn kata2 betapa istimewanya dia dlm hati sy. Ye terlalu istimewa :)

Sepertimana sy xmampu nk luahkan dgn kata2 betapa istimewanya dia,macam tu jugalah sy xmampu nk ungkap betapa kuatnya perasaan sayang tu. Yes, "sayang". Then, "cinta". Lepas sayang menjadi cinta. Mesti korang pernah rasakan? Bestkan perasaan tu? Macam berbunga2 je HAHA.

Well, utk rasa semua tu kita tak perlukan seseorang yg terlalu hebat. Biar sederhana tapi cukup istimewa buat kita. Tak perlu kaya berkepuk duit di poket utk bahagia. Tak perlu kacak gila utk bahagia. Tak perlu MR.PERFECT utk bahagia. Tak perlu beromantikadeamor 24hours utk bahagia. Cukuplah sekadar sederhana tapi menyenangkan. Maka,wujudlah bahagia. kan? :)

Awak..ye utk awak..sy tahu awk tahu sy syg awk kan? Tapi kadang2 ade certain things yg sy rasa mcm tak terluah. Kadang2 sy nk sgt cakap tapi mcm tercekik kat anak tekak ni HAHA. Sebab tu sy slalu tsasul kalau bcakap dgn awk pastu awk sakan gelakkan sy. Pantang sy tsasul sikitkan? hehe sy suka moment tu. Sesi bergelak ketawa dgn awk yg paling fun! Serious sy suka even muka malu xtaw nk sumbat kt mane mase tu tapi sy suka :D
Awak..sy nak cakap tapi xterluah..haha terukkan sy? Tapi sy sayang awak..ini serious tak tipu :)
Lagu ni untuk awak..lagu ni kira menyampaikan ape yg tersimpan dlm hati sy ni lah heee >.<

Kalau syg sy CLICK JANGAN TAK CLICK! haha!

Tercipta Untukku by Ungu feat Rossa

Awak..terima kasih sbb ada dalam life sy..demi Allah sy sayang awak :)
Selamat malam si pencuri hati :)

4 comments:

  1. semua org ada psgn yg mereka sayang..
    ada orang suke sharing ..
    ada orang suka berahsia..
    apa2 pun.
    janji perhubungan berkekalan dengan pasanagan kita..

    ReplyDelete
  2. ella..ieqah doakan ella bahagia dis time.. insyallah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you eiqah..realy appreciate that! :')

      Delete